Siirry suoraan sisältöön

PARHAAN IPTV-PALVELUN PARAS TESTIMME

Alla on paras IPTV-palvelu ja paras VPN-palvelu tällä hetkellä tilauksellesi. Olemme tarkastelleet, minkä kanavatarjouksen saat tilauksesta ja kuinka turvallinen ja nopea VPN-palvelu on. Jos haluat nähdä tarkemmin mitkä TV-kanavat ovat mukana, löydät kaikki kanavat täältä. Mielestämme sinun tulisi myös lukea vähän turvallisuudesta ja siitä, mitä VPN tekee hyväksesi, ennen kuin ostat tilauksen. Kaikki hinnat löytyvät tuotesivun hinnoista.

AliExpress-IPTV

AliExpress on maailman toiseksi suurin markkinapaikka Amazonin jälkeen, mutta ne ovat kiinalaisten omistamia. Tämän avulla voit löytää melkein mitä tahansa heidän alustaltaan, ja yksi niistä on IPTV-tilaukset.

Valitettavasti emme voi enää linkittää niihin, koska viranomaiset ovat olleet meissä. Mutta sinun tarvitsee vain mennä osoitteeseen AliExpress.com ja etsiä sitten IPTV:stä.

Joskus voit etsiä vähän ja etsiä termejä, kuten ”HD TV” ”IPTV subscription” ”m3u” ”world tv”.He yrittävät piiloutua, mutta AliExpressissä on paljon myyjiä. 12 kuukauden tilaus maksaa noin 15–20 dollaria.

NordVPN on maailman suurin VPN-palvelu, ja sillä on eniten palvelimia kaikista VPN-palveluista. Tämä on pitkään ollut ilmeinen valinta kaikille, jotka haluavat käyttää sitä IPTV-kanaville. Tämä johtuu siitä, että vain harvat markkinoilla olevat VPN-palvelut pystyvät salaamaan kaiken datamäärän, jonka suoratoisto vaatii aloittamatta hakkerointia.

Muutamat muut palvelut, jotka voivat tehdä sen, ovat pääasiassa yrityksille tai ExpressVPN koska ne ovat myös hyviä, mutta kaksi kertaa kalliimpia. Joten suosituksemme on ehdottomasti NordVPN, joka maksaa sinulle vain noin 30 dollaria vuodessa. Lisätietoa palvelusta löydät osoitteesta VPN-yrityksen verkkosivusto.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria