Siirry suoraan sisältöön
AliExpress-IPTV

IPTV-tilaus maksaa noin 15–18 dollaria 12 kuukauden paketista. Tästä saat kaikki urheilu- ja elokuvakanavat. Saat myös kaikki tavalliset kanavat, joita ei lasketa premium-kanaviksi.

Valitettavasti emme voi enää linkittää niihin, koska viranomaiset ovat olleet meissä. Mutta sinun tarvitsee vain mennä AliExpress.com, ja etsi sitten IPTV:stä.

Joskus voit etsiä vähän ja etsiä termejä, kuten ”HD TV” ”IPTV subscription” ”m3u” ”world tv”. He yrittävät piiloutua, mutta AliExpressissä on paljon myyjiä. Toinen tapa on mennä ensin IPTV-laatikoihin, koska silloin ilmestyy yleensä puhtaita tilauksia.

NordVPN

maksaa sinulle noin 3 dollaria kuukaudessa, jos ostat heiltä 1-2 vuoden tilauksen. Tähän meidän mielestämme kaikkien pitäisi panostaa, sillä viranomaiset jahtaavat IPTV:n käyttäjiä ja jälleenmyyjiä puhalluslampulla. Tämä on halpaa rahaa, jotta vältytään useiden miljoonien sakoilta televisioyhtiöille langetetuista rangaistuksista.

Voit lukea turvallisuutta käsittelevän artikkelimme ja ymmärrät paremmin, miksi suosittelemme VPN:n hankkimista. Lisätietoa palvelusta löytyy VPN-yhtiön omilta verkkosivuilta.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria