Siirry suoraan sisältöön

Paras VPN-palvelu

Tässä on paras VPN-palvelu, jonka voit Suomessa ostaa ollaksesi nimettömänä käyttäessäsi IPTV-palveluita.

VPN

Mikä on VPN?

VPN tarkoittaa "virtuaalista yksityisverkkoa" ja on palvelu, jota käytät henkilöllisyytesi piilottamiseen Internetissä. VPN-palveluiden ideana on, että sinun pitäisi mennä VPN-tunnelin läpi, joka on VPN-palvelin, ja kun näin tapahtuu, kaikki sisään- ja ulostulotietosi salataan. Näin voit olla anonyymi, eikä kukaan voi nähdä IP-osoitettasi tai muita jälkiä siitä, mitä olet tehnyt Internetilläsi.

Kuinka VPN-palvelu toimii!

VPN-palvelu on varsinaisessa toteutuksessa hyvin yksinkertainen, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys VPN-asiakkaaseen, joka salaa kaikki tietosi. Tämä tehdään lataamalla heidän VPN-sovelluksensa ja valitsemalla sitten palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden heidän VPN-verkossaan. Kun tämä on tehty, kaikki laitteesi liikenne kulkee VPN-tunnelin läpi, ja olet nyt turvassa.

# 1 Suomen paras VPN

NordVPN on epäilemättä paras VPN-palvelu tällä hetkellä, vaikka VPN-palveluiden testaamisessa parhaamme sijalla 2 toimii myös hyvin. Suuri ero on hinnassa, jossa Nord VPN maksaa noin puolet siitä, mitä meidän # 2 maksaa. NordVPN on myös maailman suurin VPN-verkko, ja sen verkossa on yli 5 600 VPN-palvelinta. Tämä on tehnyt niistä ilmeisen valinnan kaikille, joilla pitäisi olla se ainakin IPTV:tä varten. On vain muutamia palveluita, jotka voivat yksinkertaisesti salata HD-suoratoiston ilman, että sitä hakkeroidaan suoratoistossa. Joten tämä on ilmeinen valinta juuri nyt!

# 2 Paras VPN-palvelu

Mielestämme toinen hyvä palvelu on ExpressVPN, joka olisi voinut olla vuoden 2022 paras VPN-palvelu ilman hintaa. ExpressVPN ja NordVPN ovat VPN:n kuninkaat. Vain nämä kaksi ovat voimassa, jos aiot suorittaa suoria lähetyksiä IPTV-palveluilla, jos se ei aio hakkeroida. Tarvitset vain nopeimman palvelun, kun taas sen on oltava turvallisin, kun käsittelemme IPTV:tä. Sitten on kyse näistä kahdesta.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria