Siirry suoraan sisältöön

Nykytilanteen vuoksi, jossa on useita suuria ratsioita ympäri maailmaa IPTV-jälleenmyyjiä vastaan, emme voi linkittää yhteenkään jälleenmyyjään! Voit lukea lisää HERE ja HERE viimeisimmistä raidoista, joten luultavasti ymmärrät, miksi sinun pitäisi hankkia VPN NYT! Jotta voit ostaa mielestämme parhaan tilauksen, sinun tarvitsee vain mennä AliExpressiin ja etsiä IPTV:stä!

Surffaa Internetissä turvallisesti käyttäessäsi iptv:tä

Vielä viikko sitten useissa maissa tehtiin massiivinen ratsio IPTV-palveluita jakavia pelaajia vastaan. Muun muassa takavarikoitiin palvelimia, joissa oli lähes 50 miljoonan käyttäjän tilitietoja. On siis hyviä syitä varmistaa, että Internetissä tekemääsi toimintaa ei voida seurata.

Lehti otti meihin yhteyttä

Meihin IPTVisillä otti yhteyttä eräs suuri sanomalehti, joka pohti, voisimmeko kuvitella haastattelun järjestämisen, ja koska emme itse myy IPTV-palveluita, sovimme juttelevamme sieltä tulleen toimittajan kanssa Telen kautta. Sitten saimme selville, että Ruotsin poliisi on parhaillaan tekemässä laajaa tutkintaa, jossa suuri osa IPTV-palveluista ja jälleenmyyjistä on huonossa tilanteessa.

Mitä sinulle maksaa anonyymisti surffailu ja iptv:n turvallinen käyttö?

Testauksen parhaaksi katsomallamme kanavapaketilla se maksaa vain noin 18 dollaria vuodessa. Jos sitten haluat myös käyttää sitä jäämättä kiinni ja uhkaa miljoonia sakkoja, sinun tulee myös ostaa VPN-palvelu noin 30 dollarilla vuodessa. Yhteensä iptv-kanavien käyttö maksaa noin 50 dollaria

Razzia

Emme kuitenkaan tarkoita, että et voi käyttää IPTV-palvelua tai et, mutta haluamme antaa sinulle vahvan suosituksen ryhtyä varotoimiin tällaisissa tapauksissa. Vähintään, jonka voit tehdä, jotta voit surffata turvallisesti ja nimettömästi, on hankkia itsellesi VPN.

1. KÄYTÄ VPN

Olemme saarnanneet VPN-verkkojen käyttöä jo pitkään ja kehotamme kaikkia IPTV-palvelua käyttäviä investoimaan VPN-palveluun välittömästi. Näin varmistetaan, että kaikki liikenne kulkee ensin ulkomailla olevan palvelimen kautta, josta saat uuden IP-osoitteen. Tämä tarkoittaa, että ei ole mahdollista nähdä, kuka teki mitä.

Nykyään kaikkien viimeaikaisten hyökkäysten jälkeen kaikki IPTV-palveluntarjoajat suosittelevat VPN: n käyttöä, ja heillä on sisäänrakennetut ominaisuudet sitä varten hankkimassasi ohjelmistossa.

Ainoa negatiivinen asia VPN:n käytössä on, että sinulla on oltava vakaa VPN-palveluntarjoaja, jotta et tule liian hitaaksi ja hitaaksi. Ruotsissa valitettavasti vain muutamat kappaleet pitävät mittaa, jotta vältytään lähetyksestä. Olemme kirjoittaneet artikkeliluettelon paras vpn-palvelu, jonka voit ostaa juuri nyt.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria